The Bad Batch Filmi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Şahsen filmde oynayan aktörleri bile görmedim. Sırf komedi filmi altına koydukları için üzgün bir gece de izlediğim ama 4. izleyişime rağmen daha bir halt anlamadığım bir filmdir.
Her filmin anlatılmak istenen bir mesaj olduğuna inanırım ama bunda yok. Varsa da senaryoda sadece süs diye yazılmıştır. (Bence)
Hikayemiz şöyle başlıyor; (3 hafta önce izledim en son tam hatırlamıyorum)
Bizim tatlı mı tatlı kızımızı yakalarlar yamyam bir kadın, sonra tatlı kızımızın bacağını keserler, (yeme amacıyla) kızımız tabii zeki hemen üstünü kirletip sahibi tarafından yıkanılmak isteniyor ve tam yıkanılcağı sırada Bam! Sahibimiz ölmüş biz şok, içimizden kızı tebrik etsekte hala anlamadık filmden bir halt.
Sonraki olayları emin olun anlamadım, bizim yamyam kaslı bir abiyle bir şeyler yapıyor da yok aklıma gelmedi.

Hem biraz komiklik olsun diye yazdım. Emin olun anlattığım sadece 10 dakika ve gerçekten bu film neden var ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Filmi baya önceden izlemiştim. Bu tarz filmler böyle kendi havasında ve dünyasında oluyor. Çok da üzerine düşünmemek lazım.
En sevdiğim filmlerin birkaçı bunlar olunca düşünmemek elde değil, olay örgüsünü anlayan biri olsa alkışlayacağım.

Dosya Ekleri

• 5F0999F7-6B3E-4BEE-8880-8BB8D8990822.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…