The Batman 2022 hakkında

61340

Kilopat
Bu filme dün gittim ve iyi ki gitmişim. Son 10 hatta 20 yılda çıkan en güzel Batman filmi. Gerek realist bir film olması gerek senaryo beklediğimin üstündeydi. 3 saatin 1 dakikası bile sıkılmadım. İzlediyseniz sizin fikirleriniz ne? İzlemeyen arkadaşlar da kesinlikle tereddütte kalmasın, izlesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Piyasadaki diğer çizgi roman karakteri filmleri ile aynı kategoriye girmiyor bile bence. Çok yorum yapılabilir fakat beklediğimin üzerinde, sinematografisine bayıldım.

Piyasadaki diğer çizgi roman karakteri filmleri ile aynı kategoriye girmiyor bile bence. Çok yorum yapılabilir fakat beklediğimin üzerinde, sinematografisine bayıldım.
En son spidermandan daha güzeldi bence.

Ben şahsen çok sevemedim, görüntü ve oyunculuklar çok güzel fakat bana çok uzun geldi sonlara doğru sıkıldığımı söyleyebilirim. Onun haricinde film +13 yerine +15/18 çıksaydı mükemmel bir iş olacaktı. Karanlık tema verilmiş, bu güzel. Bana bir dizi olan "Mindhunter" havası verdi. Onda da sıkılmıştım. Benim için ortalama bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…