The Batman hangi platformdan izlenir?

Evet bu sahne mükemmeldi. Ve ben afleck de mükemmeldi Batman rolünde, christian bale kadar olmasa da.

Evet bu sahne mükemmeldi. Ve ben afleck de mükemmeldi Batman rolünde, christian bale kadar olmasa da.

Haklısın lakin Christian Bale Batman rolü daha çok gerçekçi bir şekilde işlenmeye çalışıldı ama Ben affleck rolü daha çok şiddet içeren Arkham serisi oyunlardaki gibi bir Batman'di. O nedenle ikisinin de yeri ayrıdır bence kıyaslanmamalıdır. Çok yerde kıyas gördüğüm için söyledim. Ben Affleck rolü bırakmasaydı daha aksiyon dolu bir Batman filmi daha çekilebilirdi tabii Warner Bros. becerebilseydi.

Ho

Cam benim telefonum Samsung site linki var mı?

Apple kullanmayanlar için PC de iTunes uygulamasını kurup Apple üyeliği açarak ulaşılabiliyor filmlere fakat Android'te iTunes uygulaması var mı varsa da film oynatma seçeneği sunuldu mu bilmiyorum gerçekten.

Evet 2 oyuncuda mükemmeldi bu batman yani Ben afleck daha çok hırslı öldürmek istiyordu christian bale'e göre. Mesela Batman V Superman nasıl hırslıydı nerdesye öldürüyordu.

Evet 2 oyuncuda mükemmeldi bu Batman yani Ben afleck daha çok hırslı öldürmek istiyordu christian Bale'e göre. Mesela Batman V Superman nasıl hırslıydı nerdesye öldürüyordu.

Evet hırsı güzel yansıtmışlar. Benimde istediğim bu hırsı Batmande görmek. Arkham serisindeki gibi kabus olması lazım Batmanin düşmanlarına. Superman ile olan kapışma sahnelerine de bayılıyorum. Tabii şöyle bir gerçek var Superman Batman'den yardım istemeye geldi ve insan olduğu için ve istese anında öldürebileceği için Batman'e gerçek manada zarar vermek istemedi biraz da küçümsedi Batman'i. Hepimiz biliyoruz istese Batman'i anında yok edebilir. Batman bunların farkında olduğu için onu zayıflatarak baş etmeye çalıştı. Kapışma esnasında tekrar zayıflatamamış olsa Supermanin gazabı fena olacaktı o sinirle

Aynen 2 kere o yeşil şeyi attı adını unuttum onun kusura bakma. Superman ilk sahnede alabilirdi arabayı 2 ye ayırıyordu o sahnede.

Google Play Store'dan kiralayabilirsiniz. İlla iTunes olmasına gerek yok.

Google playde çok filmde Türkçe dublaj eksikliği ve tuhaf fiyatlandırmalar bulunuyor. Google'ın bu konulara daha çok özen göstermesi lazım.

Aynen 2 kere o yeşil şeyi attı adını unuttum onun kusura bakma. Superman ilk sahnede alabilirdi arabayı 2'ye ayırıyordu o sahnede.

Sanıyorum işlenmiş kriptonit taşı gaz bombasıydı. Süpermanin zayıf yanı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…