Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #1 Selam dostlarım. Rogue like oyunlarını baya seviyorum. Bu iki oyun arasında kaldım. Açıkçası Dead Cells oynamak istiyorum ama indirimli hali bile pahalı. Diğer yandan The Binding Of Isaac'ta çok eğlenceli ve çeşitli. Sizce hangi oyunu almalıyım?
Selam dostlarım. Rogue like oyunlarını baya seviyorum. Bu iki oyun arasında kaldım. Açıkçası Dead Cells oynamak istiyorum ama indirimli hali bile pahalı. Diğer yandan The Binding Of Isaac'ta çok eğlenceli ve çeşitli. Sizce hangi oyunu almalıyım?
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.105 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Mart 2022 #2 Dead Cells az indirim görmüş ondan diğer oyunu almanızı öneririm. The Binding of Isaac: Rebirth Complete Bundle on Steam Buy the complete edition of your favorite game. Ever. store.steampowered.com Durumunuz varsa bu paketi almanız daha iyi olur. DLC oyuna çok fazla içerik ekliyor.
Dead Cells az indirim görmüş ondan diğer oyunu almanızı öneririm. The Binding of Isaac: Rebirth Complete Bundle on Steam Buy the complete edition of your favorite game. Ever. store.steampowered.com Durumunuz varsa bu paketi almanız daha iyi olur. DLC oyuna çok fazla içerik ekliyor.
Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #3 Osman Nuri23 dedi: Dead Cells az indirim görmüş ondan diğer oyunu almanızı öneririm. The Binding of Isaac: Rebirth Complete Bundle on Steam Buy the complete edition of your favorite game. Ever. store.steampowered.com Durumunuz varsa bu paketi almanız daha iyi olur. DLC oyuna çok fazla içerik ekliyor. Genişletmek için tıkla... Bütçem olsa zaten Dead Cells alırdım direkt. Sanırım yine indirime girmesini bekleyeceğim.
Osman Nuri23 dedi: Dead Cells az indirim görmüş ondan diğer oyunu almanızı öneririm. The Binding of Isaac: Rebirth Complete Bundle on Steam Buy the complete edition of your favorite game. Ever. store.steampowered.com Durumunuz varsa bu paketi almanız daha iyi olur. DLC oyuna çok fazla içerik ekliyor. Genişletmek için tıkla... Bütçem olsa zaten Dead Cells alırdım direkt. Sanırım yine indirime girmesini bekleyeceğim.