Bat5499 Femtopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Epic'den The Binding of Isaac: Repentance aldım reptance+ versiyonu da varmış ama Epic'den indiremiyorum bir çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Arkadaşlar Epic'den The Binding of Isaac: Repentance aldım reptance+ versiyonu da varmış ama Epic'den indiremiyorum bir çözüm var mı?
Feitanq11 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 591 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI Thin GF63 12VE-083XTR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2025 #2 Nasıl bir sorunla karşılaştığınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
SessizKişi Femtopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Bat5499 dedi: Arkadaşlar Epic'den The Binding of Isaac: Repentance aldım reptance+ versiyonu da varmış ama Epic'den indiremiyorum bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games'te o dlc daha yok maalesef.Bildiğim kadarıyla Repantence+ dlcsi hala betada olduğundandır
Bat5499 dedi: Arkadaşlar Epic'den The Binding of Isaac: Repentance aldım reptance+ versiyonu da varmış ama Epic'den indiremiyorum bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games'te o dlc daha yok maalesef.Bildiğim kadarıyla Repantence+ dlcsi hala betada olduğundandır