Dusa0 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 The Binding of Isaac Türkçe yaması var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
Dusa0 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
alicelikTR14 Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 Oyunda ki itemlerin ne işe yaradığını anlamak için bir mod kurulumu var belki yardımcı olur. videosunu çektim'di bakabilirsiniz isterseniz. ( Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )
Oyunda ki itemlerin ne işe yaradığını anlamak için bir mod kurulumu var belki yardımcı olur. videosunu çektim'di bakabilirsiniz isterseniz. ( Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )
jearz Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 alicelikTR14 dedi: Oyunda ki itemlerin ne işe yaradığını anlamak için bir mod kurulumu var belki yardımcı olur. videosunu çektim'di bakabilirsiniz isterseniz. ( Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Genişletmek için tıkla... yardımın için tesekkürler Son düzenleme: 23 Haziran 2023
alicelikTR14 dedi: Oyunda ki itemlerin ne işe yaradığını anlamak için bir mod kurulumu var belki yardımcı olur. videosunu çektim'di bakabilirsiniz isterseniz. ( Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ) Genişletmek için tıkla... yardımın için tesekkürler