caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Sürprizbozan: Hata Yapmam gereken şey USB'ye Windows 10 ISO yükleyip takıp başlatarak "bilgisayarı Tamir Etmek" mi? Ayrıca sorun neden kaynaklanmış olabilir?
Sürprizbozan: Hata Yapmam gereken şey USB'ye Windows 10 ISO yükleyip takıp başlatarak "bilgisayarı Tamir Etmek" mi? Ayrıca sorun neden kaynaklanmış olabilir?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 1 Mayıs 2021 #2 Diskiniz hasar görmüşse ya da yanlışlıkla EFI'yi silmişseniz muhtemelen. Çözümü de dediğiniz gibi USB ile tamir etmek. Artı 0 Eksi
Diskiniz hasar görmüşse ya da yanlışlıkla EFI'yi silmişseniz muhtemelen. Çözümü de dediğiniz gibi USB ile tamir etmek.
KS KS caseyyy Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 588 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Enes3078 dedi: Diskiniz hasar görmüşse ya da yanlışlıkla EFI'yi silmişseniz muhtemelen. Çözümü de dediğiniz gibi USB ile tamir etmek. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin bilgisayarı, neler yapmış bilmiyorum. Şimdi ISO'yu yüklüyorum, deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Diskiniz hasar görmüşse ya da yanlışlıkla EFI'yi silmişseniz muhtemelen. Çözümü de dediğiniz gibi USB ile tamir etmek. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin bilgisayarı, neler yapmış bilmiyorum. Şimdi ISO'yu yüklüyorum, deneyeceğim.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 1 Mayıs 2021 #4 Bios mode kısmında Uefi değil de Legacy felan seçiliyse tekrar Uefi yapın önce bir .Hatta Biosun boot kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız bir tamir etmeden önce ? Artı 0 Eksi
Bios mode kısmında Uefi değil de Legacy felan seçiliyse tekrar Uefi yapın önce bir .Hatta Biosun boot kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız bir tamir etmeden önce ?