The Boys 5. Sezon ve dahası çıkar mı?

5 çıkacak ve final olacağı söylendi. Ama bana göre 6.sezonla bitebilir dizi. Biraz sakız gibi uzamış olur ama şunu da unutmamak lazım izlerken karakterlerin ana amaçlarını zaten unutarak izliyoruz. Homelander ölse de ölmese de pek umrumuzda değil dizinin kendi içindeki yaratıcılığı hoş zaten. Yani ana amaç aynı kalsa bile o sırada kat edilen yolu izlemek keyifli oluyor. Şahsen ben 6 sezon da olsa izlerdim. Şu 4.sezonda keşke 3.sezondaki gibi dövüşler olsa. Soldier Boy dizideyken o kadar iyi dövüş sahneleri çıkmıştı ki ortaya.

4. sezon rezalet ilerliyor. Aşırı sıkılarak izliyorum bölümleri. Yani bana kalsa devam etmemesi bile gerekir bu sezonun yüzünden.

Hocam eğer bölüm incelemelerini izlerseniz "sıkıcı" yerlerin aslında filmin geleceği için ince ayrıntılar ve kurgunun devamı için önemli yerler taşıdıgını anlarsınız herkes hugienin babasını eleştiriyor fakat aslında orada butcher için mesaj var 4. sezon ara sezon zaten 5. de 3. sezondan kazandıkları parayı 4le birleştirip dökücekler.

Konu bitti aslında, uzatmaları oynuyorlar, neyse ki yapımcı noktayı koydu. 5. sezon ile final kararı aldı.

Olur mu hocam daha homelander sadece plan yaptı en az 7 sezonu daha olması lazım daha plan yaptılar sadece aslında bir nevi öyle olacak gen v 2. sezonda gleiyor çübkü.

Konu nasıl bitti hacı hala bir şey yasanmadi adamlar seriyi uzatmaya çalışıyorlar sadece.

3.seson bitti konu dostum, yani bitecekti o büyük kavga kendilerine geçici güçler verilmesi falan, nasıl, bitmedi sence.

Abartmışsın bariz, yapımcı 4.sezon bitirecekti, rica minnet 5. sezon oldu adamlar Amazon'un teklifini redderip 6'dan vazgeçti. Zaten gerideki mesajımda yazdım spin off dizileri devam edecek diye.

Son düzenleme:
Homelander ölünce konu biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…