İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 9 Temmuz 2024 #11 Bence kesinlikle izlenir son zamanlarda gördüğüm en iyi iş valla.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 10 Temmuz 2024 #12 Son sezonu rezalet, 6 bolumdur ana hikayede hiçbir şey ilerlemiyor, karakter gelisimi diye bir şey kalmadi. Cerezlik izlenir, ciddiye alinacak bir dizi degil.
Son sezonu rezalet, 6 bolumdur ana hikayede hiçbir şey ilerlemiyor, karakter gelisimi diye bir şey kalmadi. Cerezlik izlenir, ciddiye alinacak bir dizi degil.
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 912 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #13 onFire dedi: Prime Video'dan izleyebilirsin başrol değil tam olarak ama başrol gibi ekran süresi var. Genişletmek için tıkla... Merhaba diziye başladım 6. bölümdeyim fakat. Bir arkadaşım Prime videoda sansürden bahsetti bu ne oluyor açıklar mısınız?
onFire dedi: Prime Video'dan izleyebilirsin başrol değil tam olarak ama başrol gibi ekran süresi var. Genişletmek için tıkla... Merhaba diziye başladım 6. bölümdeyim fakat. Bir arkadaşım Prime videoda sansürden bahsetti bu ne oluyor açıklar mısınız?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 13 Temmuz 2024 #14 Griffithc dedi: Merhaba diziye başladım 6. bölümdeyim fakat. Bir arkadaşım Prime videoda sansürden bahsetti bu ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bazı müstehcen sahneleri kesebiliyorlar veya blurlayabiliyorlar, sansürden kasıt o. İlk 3 sezonda sansür yok diye biliyorum, 4. sezonda var sadece.
Griffithc dedi: Merhaba diziye başladım 6. bölümdeyim fakat. Bir arkadaşım Prime videoda sansürden bahsetti bu ne oluyor açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bazı müstehcen sahneleri kesebiliyorlar veya blurlayabiliyorlar, sansürden kasıt o. İlk 3 sezonda sansür yok diye biliyorum, 4. sezonda var sadece.