Oyun The Callisto Protocol 399,20TL

Güncel Türkiye ekonomisindeki mevcut fiyatından bağımsız olarak “yenilikçilik” adı altında getirilen yakın dövüş sistemine, senaryosuna ve kurgusuna ciddi eleştiriler bulunan bir oyun kendisi.

İlgili firma Dead Space markası üzerinden büyük bir hype yaratı fakat ilginç bir şekilde kendisini kanıtlayamadı.

10 saat sürecek bir oyuna 399 TL vermek mantıksız, onun yerine farklı konseptteki oyun türlerine bakılabilir.
Aynen öyle buna 399 TL vermek yerine Dying light the forest gibi oyunlar alınabilir hem 1 tane çöp oyuna kalmamış oluruz hemde birden fazla oyun almış oluruz. Dying Light oyununu biliyorsunuzdur ama bilmeyenlere kesinlikle öneririm. 8 saat Aralıksız oynadım pc başından kalkamadım.

Dying Light'ın birinci oyununu tam anlamıyla DLC'leriyle birlikte bitirdim, ikinci oyununu da 174 TL'ye almıştım. Şu oyundan kat kat daha eğlenceli ve daha uzun oynanış süresi sunuyor.
Aynen DLC li versiyonunu oynuyorum bende 8 saatte 2. Şehire geçtim daha çok yolum var gibi görünüyor. DLC ler oyuna ayrı bir zevk katıyor. İndirimde 2 TL fazla verip DLC li olanı almıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.

Steam yorumlarında insanlar korku dozunun az olduğunu söylemiş. Üzdü çünkü DS benzeri oyun olunca sıcak bakmıştım.

Kardeşim PC aldığında bu oyun yanında hediye edilecek. Öyle oynayabilirim en fazla.

Nerede beleş oraya yerleş diyorsun yani.
Aynen öyle. 10 saatlik oyuna 400TL vermeye gerek yok. Bahsettiğim kampanya AMD ekran kartı veya işlemci alınınca yanında verilen hediye galiba. Kardeşim kendine pc yi aldığında oynarım böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…