The Cihan CS2'de nasıl ban yemiyor?

SRLACHİA

Centipat
Daha fazla  
Bu adamı bileniniz vardır. CS 2'de hile kullanıp reklamını yapıyor ve bunu YouTube'da paylaşıyor. Kanal küçükte değil 1 milyon abonesi var. Peki bu adam hile kullandığı videoları YouTube'da paylaşmasına rağmen nasıl ban yemiyor?

Hesabının ismini değiştiriyor ve kullanmış olduğu hile de güvenilir bir hile. Zaten oyun içinde duruyor Steam hesabını göstermiyor. Büyük ihtimalle de yayıncılara karşı oynadığı videolarda da yeni Steam hesabı açmıştır.

Neden yesin ki? Daha sabah bu konuyu açtım. Oyunda herhangi bir anti cheat sistemi yok. Önüne geçen hile açıyor.

VAC bypass, HWID bypass. Manuel olarak ban atilmasi lazim.

Zaten parali hileler neredeyse hiç ban yedirmez. Arada sirada ban wave gelir 100 200 kisi banlanir biter sonra. Nvl, iniuria, aimware, GS (skeet) gibi gibi.

Ayni sekilde hardware seklinde hileler de var Arduino ile yapilan. Externallar da var. En en az ban yediren onlar zaten ki birçoğu FACEIT bile geciyor.

Her videoda farklı bir hesaba geçiş yapıyor. Ayrıca en dandik hileler bile ban yemiyor. 3 GB'lık güncelleme geliyor ertesi gün hileler güncelleniyor ve yeniden çalışıyor. Anti cheat sisteminin kapalı olduğunu düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…