Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 16 Ağustos 2021 #1 Merhaba, kolay gelsin. Bir arkadaşın sistemine virüs bulaşmış. PC açılırken "the command prompt has been disabled by your administrator" CMD'de bu hata yazıyormuş. Bu virüsü en iyi silebilecek program hangisi olabilir?
Merhaba, kolay gelsin. Bir arkadaşın sistemine virüs bulaşmış. PC açılırken "the command prompt has been disabled by your administrator" CMD'de bu hata yazıyormuş. Bu virüsü en iyi silebilecek program hangisi olabilir?
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #2 Bence Kaspersky ama ondan sonra Malwerebytes. Artı -1 Eksi
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 16 Ağustos 2021 #3 Bitdefender. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 16 Ağustos 2021 #4 Titanl1o dedi: Bence Kaspersky ama ondan sonra Malwerebytes. Genişletmek için tıkla... Yalnız Malwarebytes Anti-Virüs değil. Malwarebytes bir Anti-Malware programıdır. Kaspersky ile beraber kullanılmasını öneriyorum. Artı 0 Eksi
Titanl1o dedi: Bence Kaspersky ama ondan sonra Malwerebytes. Genişletmek için tıkla... Yalnız Malwarebytes Anti-Virüs değil. Malwarebytes bir Anti-Malware programıdır. Kaspersky ile beraber kullanılmasını öneriyorum.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 RainbowwOnSky dedi: Yalnız Malwarebytes Anti-Virüs değil. Malwarebytes bir Anti-Malware programıdır? Kaspersky ile beraber kullanılmasını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Yalnız Malwarebytes Anti-Virüs değil. Malwarebytes bir Anti-Malware programıdır? Kaspersky ile beraber kullanılmasını öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ediyorum.