P PoloniusZT Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 5 16 Kasım 2019 #1 Toplamayı düşündüğüm bilgisayarda birkaç sorun var. 2080 ekran kartının bazı Drive bay'i kapatıyormuş kasadan dolayı ve anakartla ilgili 2 sorun var. Sayfanın altındaki notlardaki sorunları nasıl çözebilirim? Full Tower kasa almam ve anakartı değiştirmem gerekiyor mu? SS: Son düzenleme: 16 Kasım 2019
Toplamayı düşündüğüm bilgisayarda birkaç sorun var. 2080 ekran kartının bazı Drive bay'i kapatıyormuş kasadan dolayı ve anakartla ilgili 2 sorun var. Sayfanın altındaki notlardaki sorunları nasıl çözebilirim? Full Tower kasa almam ve anakartı değiştirmem gerekiyor mu? SS:
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2019 #2 Link bende açılmıyor. Tam olarak anakartın sorunları nedir?
P PoloniusZT Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 5 16 Kasım 2019 #3 BerkayZ87 dedi: Link bende açılmıyor. Tam olarak anakartın sorunları nedir? Genişletmek için tıkla... linki güncelledim ve fotoğraf ekledim
BerkayZ87 dedi: Link bende açılmıyor. Tam olarak anakartın sorunları nedir? Genişletmek için tıkla... linki güncelledim ve fotoğraf ekledim