The CPU has been disabled by the guest operating system. Power off or reset the virtual machine

SoulMatey

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bugün hackintosh zone sitesinden Niresh'in Yosemite 10.10.1 sürümünü indirdim VMware üzerinden kurulum yapmak istedim işlemci AMD olduğu için /amd64 boot flag'i ile çalıştırdım Kurulumda "2dk kaldı" ekranında 2.5 saat bekledim birşey olmayınca araştırdım yeniden başlatınca düzeliyormuş. Yeniden başlatmayı denedim fakat /amd64 veya /amd boot flaglerini denediğimde "Can't Find /amd" hatasını veriyordu biraz daha araştırdım kurulumdan sonra sanırım /amd veya /amd64 boot flag'ine ihtiyacım yokmuş. -v ile denedim herşey sorunsuz ilerledi ve sistemi boot etmeye çalıştığında VMWare hata verdi "The CPU has been disabled by the guest operating system. Power off or reset the virtual machine" şuanda ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

NOT: Bu arada ilk başta /amd64 olmadan da aynı hatayı veriyordu.

Sistem Özellikleri:
  • Anakart: GIGABYTE MA785GM-US2H
  • İşlemci: Amd Phenom ii x2 550 3.1 GHz Quad Core
  • Ekran kartı: Sapphire HD 4850 1GB GDDR3 256 bit
  • Ram: 2 x 2 GB DDR2 800 MHz CL6 Ram

Sanal Makineye 2GB RAM, 1 core 2 threads, 200 GB alan verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kernel ile alakalı bir problem olabilir. Niresh sanal sistemler için hazırlanmış imajı ile denediğini farzederek, aşağıdaki rehberi takip et:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı