Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #21 Tamam. Deneyeceğim. Geçen yaptığımda durmadan mavi ekran verdi ve seçenekler geldi. Bende format attım.
Tamam. Deneyeceğim. Geçen yaptığımda durmadan mavi ekran verdi ve seçenekler geldi. Bende format attım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Eylül 2016 #22 Hakan bey ID ve şifre verir misiniz bir bakayım. Ruter dedi: Tamam. Deneyeceğim. Geçen yaptığımda durmadan mavi ekran verdi ve seçenekler geldi. Bende format attım. Genişletmek için tıkla... Olmadı bağlanıp bakabilirim.
Hakan bey ID ve şifre verir misiniz bir bakayım. Ruter dedi: Tamam. Deneyeceğim. Geçen yaptığımda durmadan mavi ekran verdi ve seçenekler geldi. Bende format attım. Genişletmek için tıkla... Olmadı bağlanıp bakabilirim.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #23 Programda güvenli mod seçeceğim öyle değil mi?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Eylül 2016 #24
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #25 Güvenli mod desteklemiyor dedi. Adımları detaylı bir konu haline getirebilir misiniz? Ya da buraya yazabilir misiniz? Yok yanlış indirmişim. Geçen ondan çökmüş herhalde. Güvenli mod geldi. Şimdi ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2016
Güvenli mod desteklemiyor dedi. Adımları detaylı bir konu haline getirebilir misiniz? Ya da buraya yazabilir misiniz? Yok yanlış indirmişim. Geçen ondan çökmüş herhalde. Güvenli mod geldi. Şimdi ne yapmalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Eylül 2016 #26 Ruter dedi: Güvenli mod geldi. Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağda AMD seçili iken kaldır ve yeniden başlat deyin. Ana konuyu güncelledim.
Ruter dedi: Güvenli mod geldi. Şimdi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağda AMD seçili iken kaldır ve yeniden başlat deyin. Ana konuyu güncelledim.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #27 Güvenli moda geçiyorum. Amd seçili. Temizlendikten sonra yeniden başlat mı basayım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Eylül 2016 #28 Ruter dedi: Temizlendikten sonra yeniden başlat mı basayım? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdığımı hatırlıyorum. Berkd06 dedi: Bendede aynı sorun var. Download Logfile.rar Genişletmek için tıkla... Yüklediğin site Chrome'dan indirmeye izin vermiyor. Düzgün bir yere yükle. Ayrıca Teamviewer kurman mümkünse kur, bakayım bağlanıp. Berkd06 dedi: xinput1_3.dll olup olmadığına nerden bakcam ? Eğer yoksada xinput1_3.dll'yi indirdim nereye atıcam ? Yenı guncellediğin cozumlere baktımda recep abi onları uyguluyorum gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... C:\Windows\System32 altında. Dosya boyutu ve sürümü bilgi verecektir sana. Ekran görüntüsünü bu yüzden koydum. Son düzenleme: 16 Eylül 2016
Ruter dedi: Temizlendikten sonra yeniden başlat mı basayım? Genişletmek için tıkla... Yukarıda yazdığımı hatırlıyorum. Berkd06 dedi: Bendede aynı sorun var. Download Logfile.rar Genişletmek için tıkla... Yüklediğin site Chrome'dan indirmeye izin vermiyor. Düzgün bir yere yükle. Ayrıca Teamviewer kurman mümkünse kur, bakayım bağlanıp. Berkd06 dedi: xinput1_3.dll olup olmadığına nerden bakcam ? Eğer yoksada xinput1_3.dll'yi indirdim nereye atıcam ? Yenı guncellediğin cozumlere baktımda recep abi onları uyguluyorum gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... C:\Windows\System32 altında. Dosya boyutu ve sürümü bilgi verecektir sana. Ekran görüntüsünü bu yüzden koydum.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #29 Yaptım. Açıldı. Hd 4650 Windows 10 sürücüsü verir misiniz?
B Berkd06 Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #30 Hemen Kontrol Edip linki atıyorum.