The Crew 2 alınır mı?

Epic Games üzerinden kupon ile birlikte 20TL'ye denk geliyor, ben aldım ama iade ettim, onun yerine Forza Horizon 3 veya GTAV alın daha iyi.

Burada, "Forza Horizon 3 Standard Edition şu anda kullanılamıyor." diye bir bilgilendirme var.
Satıştan kaldırmışlar. Bazı key sitelerinde bulabilirsin yine. en azından EA gibi sunucuları kapatmamışlar hala çalışıyor o yandan iyi :D Horizon 4 e bakabilirsin şuan oyuncu sayısı onun daha fazladır.

Satıştan kaldırmışlar. Bazı key sitelerinde bulabilirsin yine. en azından EA gibi sunucuları kapatmamışlar hala çalışıyor o yandan iyi :D Horizon 4 e bakabilirsin şuan oyuncu sayısı onun daha fazladır.
Neredeyse Forza Horizon 3, Forza Horizon 4 ile aynı fiyata sahip. Sanırım Horizon 4 alacağım. Ayrıca The Crew 2'yi sormamın nedeni, Steam'de bir miktar bakiyem var ve bunu The Crew 2 veya alternatifi bir oyun ile değerlendirmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı