The Crew 2 alınır mı?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
1020 TL olan The Crew 2'ye %98 indirim gelmiş. Ve oyun şu anda Steam'de 27,20 TL sizce alınır mı? Bu arada almak isteyenler için Epic Games'te 17 TL civarı.

1020 TL olan The Crew 2'ye %98 indirim gelmiş. Ve oyun şu anda Steam'de 27,20 TL sizce alınır mı? Bu arada almak isteyenler için Epic Games'te 17 TL civarı.

Sence alınmaz mı? Oynamasan bile at kenara dursun 27 TL'ye iki tane gofret alabilirsin ama Crew oynamak daha sağlıklı. Oyunun çeşitliliği güzel denilebilri Forza Horizon kalitesinde mekanikleri yok ama yine de uzun saatler zevk alınarak oynanabilir.

Sence alınmaz mı? Oynamasan bile at kenara dursun 27 TL'ye iki tane gofret alabilirsin ama Crew oynamak daha sağlıklı. Oyunun çeşitliliği güzel denilebilri Forza Horizon kalitesinde mekanikleri yok ama yine de uzun saatler zevk alınarak oynanabilir.

Oyunun videolarına baktım ve tam anlamıyla gerçek hayattan farkı yok :D

6 sene önceki oyun nasıl bu kadar güzel durabiliyor aklım almıyor.

Oyunun videolarına baktım ve tam anlamıyla gerçek hayattan farkı yok :D

6 sene önceki oyun nasıl bu kadar güzel durabiliyor aklım almıyor.

Oyunun çeşitliliğidir haritasıdır falan güzel ama 70 saat kadar oynadıktan sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, aşırı sıkıldım. Bunun en büyük nedeni de şu; Diyelim ki 120 güçlük bir aracın var ve aracının yarış disiplini 30 güçten başlıyor. 120 güçlük yarış zorluğuna ulaşıp biraz olsun rekabet hissedip, Güzel ödüller kazanıp, etkinliği haritada tamamlanmış olarak görebilmek İstiyorsan o disiplin içerisindeki HER bir yarışı EN az 3 kere oynaman gerekiyor. Aslında ilk başlarda oyunda yavaş yavaş araçları geliştirmek için yarışmak cidden keyifliydi, yeni taktikler keşfediyordum ve kabiliyetimi geliştiriyordum ama bir süre sonra hem aracımı olabilecek en üst seviyeye getirip hem yeteneğimi geliştirince aynı yarışı 3 kez oynadığımı ve gereksiz yere zamanımı harcadığımı hissettim. Ben de başladığını bitirme gibi bir huy olmasa değil 70, 20. saatte çok rahat bırakırdım bu oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı