Arkadaşlar Epic Store'da 60 TL indirim kuponum var. Arabaları seviyorum bu yüzden almayı düşündüm. Ama ikilemde kaldım. Sizce alınır mı? Bu arada kupon ile 40 TL oluyor Gold sürümü.
Oynadınız mı peki? Trial versiyonunu deneme şansım oldu. Güzele benziyor. Ayrıca araba oyunu istiyorum o yüzden. Far Cry 5, Odyssey için sistem yetmiyor.
@Lejax Evet deneyim etme şansım oldu. Fakat Forza Horizon 4'ü oynayınca The Crew 2 falan oynayası gelmiyor insanın. 40 lira büyük bir meblağ değil, bence alınır.
Forza Horizon uzun vadede cidden sarıyor, oto galerici olduğum bile oldu. Fakat Crew 2'de gayet güzel, ciddi bir yarış oyunları hastası değilseniz vakit geçirmelik, haritası bayağı geniş önerebileceğim bir oyun. Ayrıca Gold sürümde ki artılar az da olsa oyunda işe yarayacaktır.
@Alp Pesen Her ne kadar Horizon'daki Servet Adası kadar olmasa da evet, yarayacaktır Müzayede de bende bayağı bir araba sattım, aldım. Ticareti Metin2 olmasa oradan öğrenirdim
@Alp Pesen her ne kadar Horizon'daki servet adası kadar olmasa da evet, yarayacaktır müzayede de bende bayağı bir araba sattım, aldım. Ticareti Metin 2 olmasa oradan öğrenirdim .
@Lejax Evet deneyim etme şansım oldu. Fakat Forza Horizon 4'ü oynayınca The Crew 2 falan oynayası gelmiyor insanın. 40 lira büyük bir meblağ değil, bence alınır.
Forza Horizon uzun vadede cidden sarıyor, oto galerici olduğum bile oldu. Fakat Crew 2'de gayet güzel, ciddi bir yarış oyunları hastası değilseniz vakit geçirmelik, haritası bayağı geniş önerebileceğim bir oyun. Ayrıca Gold sürümde ki artılar az da olsa oyunda işe yarayacaktır.
@Lejax Bir arkadaşım 40 TL'ye Forza Horizon 4 Ultimate Edition almıştı. Hesapta onda kalıyordu. Öyle yerlerden alabilirsiniz. Ben de şuan Gamepass üzerinden kullanıyorum oyunu.
Konudan bağımsız bir sorum var. Bahsedilen 60 TL'lik kuponu kullandıktan sonra yenisi geliyor mu? Mega indirim zamanı bir kere kullandım ve yenisi geldi. Birkaç tane daha oyun var aklımda. Verilen 60'ı tekrar kullanırsam yenisi geliyor mu? Ücretsiz oyunu aldıkça yeni kupon geliyor diyorlar ama bende olan kupona ek bir kupon göremedim ben.
Soruya gelecek olursak The Crew 2 Gold Edition alınır ancak sisteminiz kaldırıyorsa Forza daha iyi olur. Xbox Gamepass ile de oynayabilirsiniz.