The Crew 2 neden bu kadar ezildi?

437935

Hectopat
Makaleler
1
Nereden baksanız 1 hafta önce The Crew 2'yi aldım ve bayağı da oynadım. Açıkçası zevk de aldım, gözüme sürüş mekanikleri dışında pek bir şey çarpmadı. Ama gidip incelemelerine kaba taslak baktığımda neredeyse birçoğu "Forza varken bu mu oynanır?", "İğrenç, çöp, gidin Forza alın" gibi ifadeler kullanmış. Tabii ki Koskoca Forza ile Crew'i aynı kefeye koymak saçmalık, ki ben de katılıyorum bir Forza edemez ama neden bu kadar kötülendi? Bu kadar mı kötü bir oyun sizce? Düşünceleriniz neler?

Son düzenleme:
Motosiklet kullanımından muhtemelen.
Benim de 10 saat kadar oynamışlığım var. Kafayı sıyırıp bıraktım.
Bu inceleme güzel özetlemiş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok "Arcade" bir oyun Crew 2. Videolarını izlemiştim. Çok keskin bir oyun. Dönüşleri vs. çok alışıldığın dışında. İnsanlar daha çok Simülasyon tarzı yarış oyunlarını seviyorlar. Zaten Forza'yı oynayan, izleyen insanlara genellikle garip geliyor o akıcılığı gördükten sonra. Arcade sevende var tabi. Mesela ben.

Benim kişisel sıralamam Forza > NFS > The Crew (3 oyunu da bolca oynadım, Crew'in 1.sini 76, 2.sini 120 saat oynadım, NFS'nin son çıkan 3 oyununu da az çok oynadım, Forza'da 3 ve 4'ü çok oynadım.) Crew 2'de tek keyif aldığım şey boş gezerken motor ile gazlamak olabilir. Forza oynamadan Crew oynarsanız güzel gelebilir fakat Forza oynadıktan sonra kişiye bağlı olarak Crew bayağı bir ham geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…