saiona Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 Hangisi daha iyi motosiklet konusunda ve kalite konusunda?
K kaaiizzeenn Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #2 Ride 5 daha iyidir çünkü motosiklet oyunu direkt. Ama sadece pistlerde sürebiliyorsun diye biliyorum.
Ride 5 daha iyidir çünkü motosiklet oyunu direkt. Ama sadece pistlerde sürebiliyorsun diye biliyorum.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 29 Ekim 2024 #3 saiona dedi: Hangisi daha iyi motosiklet konusunda ve kalite konusunda? Genişletmek için tıkla... Motosiklette ve genel olarak Ride daha iyi. Crew'un tek avantajı çeşitlilik.
saiona dedi: Hangisi daha iyi motosiklet konusunda ve kalite konusunda? Genişletmek için tıkla... Motosiklette ve genel olarak Ride daha iyi. Crew'un tek avantajı çeşitlilik.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.089 Çözümler 25 29 Ekim 2024 #4 saiona dedi: Hangisi daha iyi motosiklet konusunda ve kalite konusunda? Genişletmek için tıkla... Ride5 kesinlikle oyunu oynamadım ama daha iyi olduğuna eminim Bir de bu herkes için geçerli olmayabilir ama Crew 2 60 FPS kilidi var alınan zevki azaltıyor.
saiona dedi: Hangisi daha iyi motosiklet konusunda ve kalite konusunda? Genişletmek için tıkla... Ride5 kesinlikle oyunu oynamadım ama daha iyi olduğuna eminim Bir de bu herkes için geçerli olmayabilir ama Crew 2 60 FPS kilidi var alınan zevki azaltıyor.
HeNiX Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.501 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2024 #5 Ride 5 direkt motosiklet üzerine kurulu bir oyun. Sadece motosiklet için istiyorsan Ride 5 almalısın. SiyahiBeyfendi dedi: Bir de bu herkes için geçerli olmayabilir ama Crew 2 60 FPS kilidi var alınan zevki azaltıyor. Genişletmek için tıkla... Crew'in bütün oyunlarında 60 FPS kilidi var. Geçen hafta Motorfest aldım onda bile 60 FPS kilidi koymuşlar.
Ride 5 direkt motosiklet üzerine kurulu bir oyun. Sadece motosiklet için istiyorsan Ride 5 almalısın. SiyahiBeyfendi dedi: Bir de bu herkes için geçerli olmayabilir ama Crew 2 60 FPS kilidi var alınan zevki azaltıyor. Genişletmek için tıkla... Crew'in bütün oyunlarında 60 FPS kilidi var. Geçen hafta Motorfest aldım onda bile 60 FPS kilidi koymuşlar.
darkwebkiler Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050. Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #6 Motor bağımlısıysan Ride 5