Çözüldü The Crew Açılmama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

M Emin

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben Uplay üzerinde The Crew aldım oyunu indirdim fakat çalıştırdığımda bir süre bekliyor ve ardından çalışmayı durdurdu hatası alıyorumn. Birçok çözüm yolu denememe rağmen oyunu çalıştıramadım. Eğer bir çözüm yolu biliyorsanız ve önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim
  • İşlemci: Intel Cote i5 4690k
  • Ram: 8GN DDR3
  • Ekran.k: Nvidia Gtx 960
  • İşletim Sistemi: Windows 10
Cevap yazdığınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa bilgisayara birden fazla kontrolcü bağlıysa onları çıkarmayı denesinler. Takılı olan kontrolcü oyun tarafından desteklenmiyorsa yine aynı hatayı alabilirsiniz. Çözümü tesadüfen buldum....

Aynı olay bende de var. The crew game durduruldu diyor di mi?

İçindeki oyunun klasörünün bulunduğu yerdeki drectx sürümünü kurun düzeliyor aynı sorunu yaşadım düzelttim ben kurunca düzeldi.

Arkadaşlar %100 çözüm.
The Crew dosya konumunu açın, Support dosya tıklayın, Software tıklayın. Orda Windows 6.1 silin ve Insthelpler da silin. Uplay The Crew Play basın tadını çıkarın.

Arkadaşlar %100 çözüm.
The Crew dosya konumunu açın, Support dosya tıklayın, Software tıklayın. Orda Windows 6.1 silin ve Insthelpler da silin. Uplay The Crew Play basın tadını çıkarın.

%100 çözüm diye bir şey yok. herkes farklı bir sorun yaşıyor ve bir çözüm herkesin sorununu çözemez. Ayrıca yazı yazarken Caps Lock açık yazmazsanız sevinirim.

Gerekli çözümleri burada derledik:

[Çözüm] The Crew 0xc0000005 - Çalışmayı durdurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…