Beachboys34 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar Steam'den Crew oyununu satın aldım fakat Gamepad ayarlanı yapamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar Steam'den Crew oyununu satın aldım fakat Gamepad ayarlanı yapamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
polat.fatihi Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 371 Çözümler 3 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #2 GAMEPAD modeliniz nedir?
Abdullah Sabri ÇELİK Hectopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #3 aynı sorun bende de var oyunun ana ekranın bir tuşa basın kısmında kol çalışıyor ama sonra menüye gelince hareket yok Logitech F310 kullanıyorum.
aynı sorun bende de var oyunun ana ekranın bir tuşa basın kısmında kol çalışıyor ama sonra menüye gelince hareket yok Logitech F310 kullanıyorum.
M mldoty Hectopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #4 Abdullah Sabri ÇELİK dedi: aynı sorun bende de var oyunun ana ekranın bir tuşa basın kısmında kol çalışıyor ama sonra menüye gelince hareket yok Logitech F310 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sıkıntıyı acaba?
Abdullah Sabri ÇELİK dedi: aynı sorun bende de var oyunun ana ekranın bir tuşa basın kısmında kol çalışıyor ama sonra menüye gelince hareket yok Logitech F310 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sıkıntıyı acaba?