The Crew GTX 1050 Düşük FPS Sorunu

Kerem53Tr

Kilopat
Daha fazla  
Tüm driverlarım ve Windows güncel. Oyunu full HD ultrada açtığımda 35 FPS verirken birden 20 veya 15'lere düşüyor. Ayarları low aldım hatta MSAA, Anti-alaising, Shadows hepsini kapattım sonuç aynı. 10 veya 5 FPS fark ediyor ve hine düşüyor. Çözünürlüğüde düşürdüm sonuç aynı. Dediğim gibi her şey güncel. Bide bilgisayar yeni okullar açıldığında toplatmıştım özellikler:

Asus H110m-K
İntel Core Pentium G4400
Gskill Aegis 16 GB DDR4 2133MHz
ASUS Rog Strix Nvidia GTX 1050 2G (OC modda oynuyorum)
WD Blue 1TB 7200Rpm

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizinki yine iyiymiş.
Benim sistemim güncel olmasına rağmen, The Crew 2 Inner Drive DLC'sinden sonra en yüksek 9 FPS alabiliyorum.
Grid 2019 - Grid 2 - Forza Horizon 4 Ultimate Edition oyunlarının akıcı şekilde oynandığı bilgisayarda 9FPS almak çok enteresan. Görev yöneticisinden baktığımda oyun açıkken CPU %100 çalışırken; GPU %4 civarında çalışıyor. Sanki oyunun açıldığını ekran kartı algılamıyor gibi.
Sistemim:
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro Sürüm 1909 (Directx VS. bütün programlar güncel.)
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: MSI B450 Gaming Plus
Ram: Kingston HyperX 2x8GB 3466MHz
Ekran Kartı: MSI RX550 OC 2GB

Eski bir konuymuş Crew 2 ile alakalı sandım. Konuyu hortlatmış bulundum. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…