The Crew Installing 1/1, 1/2, 5/6 Hatası

StillAlive

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
11.jpg

Arkadaşlar W10 pro işletim sistemi kullanıyorum. Fırsattan yararlanıp şu oyunu oynayayım dedim oynayamadık. Böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende de bu hata verdi. 6 saat falan bekledim olmadı. 5/6 da kalmıştı kapattım, tekrar başlattım. Bu seferde 1/2 de kaldı.

Arkadaşlar forumda açılan çözüm konularının hemen hemen çoğunu denedim fakat sonuç aynı bunun sebebi nedir ?

Sistem:

AMD 7650M 2GB - 128 Bit
İ5 3230M - 2.6 Ghz

XQX.jpg

Bu uPlay herşeyde bir hata bilmemne sabah hesabıma giremedim şimdi giriyorum far cry 3 açıyorum güzelce oynuyorum the crewi bir açıyorum 1/2 kalıyor allah aşkına şuna bir çözüm gelsin

Merhaba Arkadaşlar inshelper.exe hatasını çözdüm sanırım her seferinde görev yöneticisinden sonlandırmak yerine oyunun kurulu olduğu dizine gidin bendeki konum C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\The Crew (Worldwide)\Support klasörüne gidin oradan inshelper.exe yi silin yada başka klasöre atın sorununuz çözülecektir her ihtimale karşı yedeğini almayı unutmayın. bende artık takılma olmuyor kolay gelsin. açılışta takılma sorunu için çözüm

Eki Görüntüle 188351

Arkadaşlar W10 pro işletim sistemi kullanıyorum. Fırsattan yararlanıp şu oyunu oynayayım dedim oynayamadık. Böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar az önce aynı hatayı yaşadım ve birkaç deneme yanılma sonunda çözümü buldum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması açısından burada paylaşmak istedim.
Öncelikle hiçbir dosya silmenize veya değiştirmenize gerek yok. Sorunun sebebi The Crew oyunu başlarken oyunun hangi ekran kartıyla başlayacağını seçemiyor ve bu hata yüzünden install 5/6 ya da 1/2 de takılıp kalıyor. Bunun çözümü ise çok basit. Ben Nvidia kart kullandığım için ona göre anlatıyorum.
İşlem şöyle: Öncelikle bilgisayarı yeniden başlatın. Masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp "Nvidia Denetim Masası"nı açıyoruz. 3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinde: Tercih edilen grafik işlemcisi: Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi" seçiyoruz. Uygulayıp çıkıyoruz. Artık oyunlar direk Nvidia GPU ile çalışacak ve The crew oyunu da böylece launcher a takılmadan başlayacak. İyi oyunlar ;)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı