Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar oyunu indirmişti bir gireyim dedim hiçbir sıkıntı yoktu. Ama ilk yarışta oyun hata vermeden kapanıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor?
Merhaba arkadaşlar oyunu indirmişti bir gireyim dedim hiçbir sıkıntı yoktu. Ama ilk yarışta oyun hata vermeden kapanıyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor?
NumberoNeo Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 43 Yer Başiskele / Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Başiskele Belediyesi / Park Görevlisi 22 Eylül 2016 #2 Merhaba hocam. The Crew Sistem Gereksinimleri Açıklandı - Technopat bu makaleye bir göz atın, 64 bit işletim sistemi,Direct-x veya diğer sistem gereksinimlerinde herhangi bir eksiğiniz olabilir.
Merhaba hocam. The Crew Sistem Gereksinimleri Açıklandı - Technopat bu makaleye bir göz atın, 64 bit işletim sistemi,Direct-x veya diğer sistem gereksinimlerinde herhangi bir eksiğiniz olabilir.