Steam The Crew Motorfest 5.59 Dolar

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de gördüğü en dip fiyat, eğer ki The Crew'in birinci oyununa sahipseniz 5.03 dolara denk geliyor, bunun yanında The Division serisi de en dip fiyatları görmüş, 2 division oyunu 4.30 dolar bilginize.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Steam'de gördüğü en dip fiyat, eğer ki The Crew'in birinci oyununa sahipseniz 5.03 dolara denk geliyor, bunun yanında The Division serisi de en dip fiyatları görmüş, 2 division oyunu 4.30 dolar bilginize.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu oyunu bir iki sene öncesinde sosyal medyada gördüğümde gerçek sanmıştım, adamlar öyle bir editlemişlerdi ki sanırım bu oyundu.

oyun nasıl sizce? güzel oyun mu ve bu indirimle alınır mı? çok bilgiye sahip değilim maalesef.

oyun nasıl sizce? güzel oyun mu ve bu indirimle alınır mı? çok bilgiye sahip değilim maalesef.
Ben oyunu aldım oynadım bi 1 2 saat, yani güzel oyuna benziyor yarışlardan ibaret oyun çoğu zaman boş gezmene izin vermiyor, heryerden yarış bildirimleri çıkıyor, ama alınır.

Ubisoft Connect'de PROMO20 koduyla en üst sürümü satın aldım. Forza Horizon 6 çıkana kadar idare etsin. 1103TL kod ile birlikte gayet iyi fiyat.

Oyunun tek sıkıntısı 60Hz olması ve biraz daha NFS havasında. FH5 oynarken arkadaşın hesabından deneyip burun kıvırmıştım da şimdi ihtiyaç oldu.😆 Gördüğüm kadarı ile oyunu ayakta tutmak için yeni içerikler falan da gelmeye devam ediyormuş, biraz o yüzden almamı tetikledi.

Çerezlik diye bakın ama 100 saatten fazla rahat gömersiniz ondan fiyatını hak ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı