Tam da kişisine denk geldin

FH 4 210, FH 5'te 250 saat; The Crew 2'de 65 saat, The Crew Motorfest'te 80 saatim var. Forza Horizon direkt araç toplama mantığına sahip, The Crew Motorfest ise yine aynı mantıkta lakin o kadar zorlamıyor. Forza Horizon'da araçta toplamasan olur lakin başka yapacak bir şey pek yok o açıdan zorluyor araç toplamaya. The Crew Motorfest'te polis olup kovalamaca, motosiklet alıp yarışma, araba alıp yarışma, uçak alıp zaman karşı yarışma, tekne alıp zamana karşı yarışma derken hikaye görevleri daha nitelikli.
Bazı oyunlar olur böyle kendi çizgilerinde ilerler kullanıcı yorumlarını pekte takmazlar aynı eski toprak insanlar gibi

Garip benzetme oldu ama mesela ETS 2 veya Forza Horizon. İkisinin haritası da otobanlardan oluşuyor böyle şehir tasarımlarını biraz daha güçlendirmeleri lazım. The Crew serisinin direkt tüm oyunlarında bu safer harita tasarımı Forza Horizon'a göre katbekat daha iyi. Şehir çok büyük, otobanlarda yine iyi yer kaplıyor. Zaten uçakla seyahat edebildiğin bir oyunun haritası ne kadar ufak olabilir?
Araç listesi çok daha güncel. Hatta 2026 konseptli Nissan R36 bile var oyunda ve daha nicesi... Taşıt çeşitliliği de çok iyi. Forza çakması diyen dallama tip varsa oyunları çok ciddiye alıp babasının malı gibi gören elemanlardır. Ben iki seriyi de çok seviyorum ama ikisinin de birbirine tercih edilecek yönü var. Yarış oyununda en önemlisi fizikler ve Forza Horizon bu konuda Arcade oyunlarda en iyisi hatta Simcade bile denebilir; The Crew Motorfest ise fizik olarak pek iyi kalmasa da 2. ve 1. oyun kadar kötü fiziklere sahip değil. The Crew 2, NFS'ye göre bile çok daha arcade fiziklere sahipti mesela.