Çözüldü The Crew Motorfest Steam sürümüne Ubisoft hesabı girildiğinde kalınan yerden devam edilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
1-1,5 yıl önce Epic Games'te The Crew Motorfest ilk çıkışını gerçekleştirirken hemen satın almıştım. Year 1 Pass vardı ve birkaç hatırlamadığım DLC daha... Acaba şimdi The Crew Motorfest'i bu sefer sadece kendisini Steam üzerinden alsam ve yine aynı Ubisoft hesabıyla oyunu açsam Year 1 Pass ve diğer ilerlemeler ile oyuna kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Çözüm
Normalde böyle bir şey yapmazdım. Epic Games'i çok kullanmam Steam'de zaten daha önceden baya oyun aldım diye -hala da bitirmediğim oyunlar çoğunlukta- ama Epic Games'te güncellemeler daha mı yavaş oluyor, hatalı mı oluyor tam anlamış değilim. Birde baya ucuzluyor oyunun kendisi. CS kasalarıyla da baya baya ucuza denk geliyor. Teşekkür ederim.

Screenshot_222.png

Direkt olarak Ubisoft ile iletişime geçtim. Aşağıda yani "MESAJINIZ" kısmında benim yazdığım metin var ve üst kısımda da Ubisoft destek ekibinin yazdıklarımın gördüklerini doğrulamak için gönderdiği yanıt.

Screenshot_223.png

Bu ise cevabımı aldığım yer. Maalesef ki ve tabii ki de başka dijital oyun servisi tarafından alınan DLC'lerin hiçbiri başka dijital oyun servisinde aktif edilemiyormuş.

NOT: Benim yazdığım mesajların aslından ChatGPT tarafından İngilizceye çevrilmiş halidir. Ubisoft destek ekibinin yazdığı mesajlar ise Gmail sitesi/uygulaması üzerindeki "otomatik çeviri" özelliği ile çevrilidir.
Dlc kismini bilemem ama ilerleme muhtemelen gelir hocam.

Normalde böyle bir şey yapmazdım. Epic Games'i çok kullanmam Steam'de zaten daha önceden baya oyun aldım diye -hala da bitirmediğim oyunlar çoğunlukta- ama Epic Games'te güncellemeler daha mı yavaş oluyor, hatalı mı oluyor tam anlamış değilim. Birde baya ucuzluyor oyunun kendisi. CS kasalarıyla da baya baya ucuza denk geliyor. Teşekkür ederim.

Screenshot_222.png

Direkt olarak Ubisoft ile iletişime geçtim. Aşağıda yani "MESAJINIZ" kısmında benim yazdığım metin var ve üst kısımda da Ubisoft destek ekibinin yazdıklarımın gördüklerini doğrulamak için gönderdiği yanıt.

Screenshot_223.png

Bu ise cevabımı aldığım yer. Maalesef ki ve tabii ki de başka dijital oyun servisi tarafından alınan DLC'lerin hiçbiri başka dijital oyun servisinde aktif edilemiyormuş.

NOT: Benim yazdığım mesajların aslından ChatGPT tarafından İngilizceye çevrilmiş halidir. Ubisoft destek ekibinin yazdığı mesajlar ise Gmail sitesi/uygulaması üzerindeki "otomatik çeviri" özelliği ile çevrilidir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı