Çözüldü The current BIOS settings do not fully support the boot device hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

padd

Decapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i5 4460
ekrankartı:1050
ram:8
Merhaba. PC'yi açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. BIOS'tan her şeyi denedim ama olmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Birkaç ayar yaptım sonra PC'yi açmaya çalıştım ama olmadı. Bir hata verdi.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    115,6 KB · Görüntüleme: 344
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gençler çözdüm ancak uğraştırdı eğer böyle bir hata aldıysanız her şeyi denediyseniz USB'den format atın bende öyle düzeldi anladığım kadarıyla işletim sistemim yani Windows kendini silmiş gibi bir şey tekrar yükleyin Windows'u düzelecektir.
Yeni güncelleme BIOS ayarlarrım bu şekilde.

Bilgisayarınız normal şekilde açılırken ekrana anakart logosu mu yoksa Windows logosu mu geliyordu?
Anakart logosu

Dosya Ekleri

• IMG_20230419_131314.jpg
    IMG_20230419_131314.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20230419_131407.jpg
    IMG_20230419_131407.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_20230419_131414.jpg
    IMG_20230419_131414.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20230419_131440.jpg
    IMG_20230419_131440.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 99
Yeni güncelleme BIOS ayarlarrım bu şekilde.

Anakart logosu.

Temiz kurulum deneyin bir hocam. İlk fotoğrafta operating System bulunamadı diyor.

Temiz kurulum deneyin bir hocam. İlk fotoğrafta operating System bulunamadı diyor.

İşletim sisteminde nasıl bir hata var acaba format mı atmam gerekiyor?

Acaba biri çözümünü atabilir mi? Link var mı?

Legacy mi yoksa UEFI kurulum mu yaptın. Boot ayararından legacy ve UEFI sırasıyla dene.

Hepsini yaptım tüm ayarları sıfırladım BIOS'u pilini söküp takmama rağmen işe yaramadı ya o sarı yazı ya da operating System hatası çıkmakta

Son düzenleme:

Hepsini yaptım tüm ayarları sıfırladım BIOS'u pilini söküp takmama rağmen işe yaramadı ya o sarı yazı ya da operating System hatası çıkmakta.

Hocam format deneyin. Ayrıca sistem kuruluyken yeni yazılım atmaya burada format değil, temiz kurulum denir.

Hepsini yaptım tüm ayarları sıfırladım BIOS'u pilini söküp takmama rağmen işe yaramadı ya o sarı yazı ya da operating System hatası çıkmakta
Windows un kurulu olduğu disk hariç diğer diskleri çıkarıp dene.

Gençler çözdüm ancak uğraştırdı eğer böyle bir hata aldıysanız her şeyi denediyseniz USB'den format atın bende öyle düzeldi anladığım kadarıyla işletim sistemim yani Windows kendini silmiş gibi bir şey tekrar yükleyin Windows'u düzelecektir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı