The day before oyununa ne oldu?

Tekrar Steam'e geldi ama 7 aralığa ertelenmiş yine. Çok büyük bir beklentiyle bekliyorum bu oyunu.

Ben hikayeli hatırlıyordum ama fragmandan dolayı ağırlıklı DayZ havası var gibi geldi. Umarım offline tarzı bir içeriği de olur.

Tekrar Steama geldi ama 7 Aralığa ertelenmiş yine. Çok büyük bir beklentiyle bekliyorum bu oyunu.
hocam benim en merakettiğim the walking dead dizisindeki o havayı verebilir mi ? Bir bilgin varmı yeni kişilerle tanışma yeni yerler keşfetme yerleşke kurma diğer gruplarla çatışma biliyorsundur TWD evrenini sence bunlar bu oyunda olacak mı @HalimFB @Ellie7091

Son çıkan videosunu izlemediysen önerebilirim orada ticaret, oyun mekanikleri ve base sistemiyle ilgili bilgiler veriyor.

TWD bende izledim sonuna kadar. DayZ da verebiliyor o atmosferi bu oyun daha çok verir benim kanaatimce. Birde bazı arkadaşlarım bu oyunun çıkmayacağını iddia ediyorlar ama ben bu oyundan çok umutluyum, çıkacak ve büyük ses getirecek düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…