raptam Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Hocam ben kulenin başlangıç kısmını tamamladım ancak bu kum saatine benzer anahtarın nerede olduğunu bulamadım. Bir şeyi atlıyor muyum? Bu arada eklemeyi unutmuşum oyun elden ring. Dosya Ekleri 20241014_135049.jpg 316,2 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleme: 14 Ekim 2024
Hocam ben kulenin başlangıç kısmını tamamladım ancak bu kum saatine benzer anahtarın nerede olduğunu bulamadım. Bir şeyi atlıyor muyum? Bu arada eklemeyi unutmuşum oyun elden ring.
Z zkmrnt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Haritanın sol üst tarafında doğru bir kale var. Onun arkasında Ranni yi bulacaksın. Onun görevlerini yaparsan kum saatini alabilirsin.
Haritanın sol üst tarafında doğru bir kale var. Onun arkasında Ranni yi bulacaksın. Onun görevlerini yaparsan kum saatini alabilirsin.
raptam Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 zkmrnt dedi: Haritanın sol üst tarafında doğru bir kale var. Onun arkasında Ranni yi bulacaksın. Onun görevlerini yaparsan kum saatini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sayende yaptım çok teşekkürler hocam
zkmrnt dedi: Haritanın sol üst tarafında doğru bir kale var. Onun arkasında Ranni yi bulacaksın. Onun görevlerini yaparsan kum saatini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sayende yaptım çok teşekkürler hocam
Z zkmrnt Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 297 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 Rica ederim