micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar oyun 2 dolara düşmüş, hikayesini pek oynayacağımı sanmıyorum. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi?
Arkadaşlar oyun 2 dolara düşmüş, hikayesini pek oynayacağımı sanmıyorum. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 4 Haziran 2025 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar oyun 2 dolara düşmüş, hikayesini pek oynayacağımı sanmıyorum. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Ek paketleri vs var onları da alman gerek yoksa hiç alma.
micheal owen dedi: Arkadaşlar oyun 2 dolara düşmüş, hikayesini pek oynayacağımı sanmıyorum. Sizce alınır mı? Fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Ek paketleri vs var onları da alman gerek yoksa hiç alma.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.488 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #3 Saitama1 dedi: Ek paketleri vs var onları da alman gerek yoksa hiç alma. Genişletmek için tıkla... Onlar olmadan oyun sarmaz mı, sebebi nedir?
Saitama1 dedi: Ek paketleri vs var onları da alman gerek yoksa hiç alma. Genişletmek için tıkla... Onlar olmadan oyun sarmaz mı, sebebi nedir?
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.205 Çözümler 10 4 Haziran 2025 #4 micheal owen dedi: Onlar olmadan oyun sarmaz mı, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yani onlar olmadan bir yere kadar ilerlersin yeni yerler silahlar vs istiyorsan onları alman mecbur. Zaten tek düze oyun siper al vur siper al vur.
micheal owen dedi: Onlar olmadan oyun sarmaz mı, sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Yani onlar olmadan bir yere kadar ilerlersin yeni yerler silahlar vs istiyorsan onları alman mecbur. Zaten tek düze oyun siper al vur siper al vur.