Asabi
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- GIDA MÜHENDİSİ
The Division 2
Hepsiburada'dan aldığım Ryzen 2600X ile gelen promosyon kodudur. 2 adet var elimde. Birini yeni açtığım kendi amdrewards hesabıma tanımladım. Diğeri henüz kullanılmadı.
Diğer kod istenirse kod olarak verilir, istenirse yeni bir amdrewards hesabı açarsınız ve sizin hesabınıza tanımlarım. Doğrulama için Ryzen 2xxx serisi işlemci doğrulaması isteniyor. Doğrulama işleminde de yardımcı olurum. Doğrulama sonrasında aşağıdaki gibi bildirim çıkıyor. Oyun kodu aktif olduğu zaman da mail ile gönderiliyor ve kendi uplay hesabınıza aktive ediyorsunuz. Kendi açtığım ve kodu yüklediğim amdrewards hesabını da mail adresini sizinkiyle değiştirerek devredebilirim.
Mesai saatleri içerisinde Ryzen doğrulaması için yardımcı olamam. Sadece akşam saatlerinde yardımcı olabilirim bilginize.
Ödeme Enpara, Yapıkredi
Fiyat 175TL/adet.
Burada özel mesaj olmadığı için donanımhaber ilanım
forum.donanimhaber.com
Technopat üzerinden daha önceki satışım;
www.technopat.net
Kampanya detayları;
Hepsiburada'dan aldığım Ryzen 2600X ile gelen promosyon kodudur. 2 adet var elimde. Birini yeni açtığım kendi amdrewards hesabıma tanımladım. Diğeri henüz kullanılmadı.
Diğer kod istenirse kod olarak verilir, istenirse yeni bir amdrewards hesabı açarsınız ve sizin hesabınıza tanımlarım. Doğrulama için Ryzen 2xxx serisi işlemci doğrulaması isteniyor. Doğrulama işleminde de yardımcı olurum. Doğrulama sonrasında aşağıdaki gibi bildirim çıkıyor. Oyun kodu aktif olduğu zaman da mail ile gönderiliyor ve kendi uplay hesabınıza aktive ediyorsunuz. Kendi açtığım ve kodu yüklediğim amdrewards hesabını da mail adresini sizinkiyle değiştirerek devredebilirim.
Mesai saatleri içerisinde Ryzen doğrulaması için yardımcı olamam. Sadece akşam saatlerinde yardımcı olabilirim bilginize.
Ödeme Enpara, Yapıkredi
Fiyat 175TL/adet.
Burada özel mesaj olmadığı için donanımhaber ilanım
The Division 2 AMD Ryzen 2 Promosyon 175 TL | DonanımHaber Forum

Technopat üzerinden daha önceki satışım;
Satılık: Nvidia Bundle For Honor ve Ghost Recon Wildlands
Yeni aldığım GTX 1080 ekran kartının hediyesi 2 adet kod satılıktır. Aktivasyon için; GTX 1070 veya GTX 1080 takılı olan sistemde GeForceExperience üzerinden kodu kullanıp iki oyundan birini seçiyorsunuz ve uplay hesabınıza tanımlıyorsunuz. Görselli anlatım için...
Kampanya detayları;

Son düzenleme: