The Division 2 aniden kapanıyor

cozuaks

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Uzun bir süre sonra yakın bir arkadaşımla tekrardan Division 2 oynamaya başladık, 3-4 gündür sorunsuz oynarken dün ve bugün oyun aniden yanıt vermiyora düşüyor. Normal oynarken pencere moda dönüyor ve anında donuyor. 3-4 gün öcce sorunsuz oynarken bir anda böyle bir sorunla karşılaştık. Arkada herhangi bir sorun çıkaracak program çalışmıyor. Keza hile tarzı olaylara da bulaşmadık. Sorunla karşılaşmış ve çözmüş olan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.

Selam arkadaşlar,
Uzun bir süre sonra yakın bir arkadaşımla tekrardan division 2 oynamaya başladık, 3-4 gündür sorunsuz oynarken dün ve bugün oyun aniden yanıt vermiyora düşüyor. Normal oynarken pencere moda dönüyor ve anında donuyor. 3-4 gün öcce sorunsuz oynarken bir anda böyle bir sorunla karşılaştık. Arkada herhangi bir sorun çıkaracak program çalışmıyor. Keza hile tarzı olaylara da bulaşmadık. Sorunla karşılaşmış ve çözmüş olan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar.

İki gündür aynı sorun bende de bulunmakta ve çözümünü bulabilmiş değilim maalesef. Okuduğum birkaç forumda da aynı sorun daha önce yaşanmış, sorunu DX11 sürümüne geri düşürerek çözmüşler fakat bende zaten DX11'di. Bu sefer 12'ye aldım fakat yine aynı sorunu yaşadım. Büyük ihtimalle Ubisoft'tan güncelleme gelmesini bekleyeceğiz.

İki gündür aynı sorun bende de bulunmakta ve çözümünü bulabilmiş değilim maalesef. Okuduğum birkaç forumda da aynı sorun daha önce yaşanmış, sorunu DX11 sürümüne geri düşürerek çözmüşler fakat bende zaten DX11'di. Bu sefer 12'ye aldım fakat yine aynı sorunu yaşadım. Büyük ihtimalle Ubisoft'tan güncelleme gelmesini bekleyeceğiz.
Dosyaları doğruluyorum şu an. Artık tek çare bu kaldı diye düşünüyorum. Bütün her şey güncellenmiş durumda. Umarım dosyaların doğrulanması bir çare sağlar...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı