The Division alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu oyun hakkında görüşünüz nedir? Bazı yorumlar aşırı olumsuz, bazıları da aşırı olumlu. Şu an 35 liraya düştü Steam'da. Arkadaşımla CO-OP oynamak için alacağız.

Oynayan varsa ne düşünüyor bu konu hakkında?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunu bazı sorunlar yüzünden beklenilen ilgiyi görmedi. E3 2018 The Division 2 duyuracaklar.
2. oyunu beklemenizi öneriyorum.
Ubisoft yaptığı serilerde ilk oyunlar genelikle sorunlu olur. Assassins's Creed 1 mesela çok kötüyken 2. oyun çok güzeldi. Far Cry 1 Crytek yaptı. Far Cry 2 ilk defa Ubisoft yaptı. Oyun kısır döngüde dönüyordu. Sonra çıkan Far Cry 3 ise çok sevildi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam PvE si hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben alırsam co-op ağırlıklı oynayacağım arkadaşımla. Önemli olan şuan benim için o.

PvE de görev çeşitliliği, oynanış çeşitliliği ve mekan çeşitliliği var mı? Yoksa aynı yerde aynı tip görev mi yapıyoruz. Bazı oyunlar var ya alan ele geçirmek sadece oyundaki amaç, öyle mi yoksa biraz hikaye yayımı var mı? Yoksa da sadece görev açıp onu mu oynuyoruz, yani sırasıyla giden bir şey yok mu?

Bu videoda bahsedilen Skull and bones geliştirilerse RPG tipi olursa gerçekten güzel olur. Uzun zamandır öyle bir oyun bekliyordum.

Denemek için şans verdim ya aldım gitti bi daha 35 liraya zor bulurum bunu
Teşekkürler görüşleriniz için arkadaşlar

Ben oyunu satın aldığımda oyun 55 TL idi. Oyun bir süre sonra sıkıyor çünkü kendini tekrarlıyor. Arkadaşınla oynayacaksan alabilirsin şuan gerçekten ucuz eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsan almalısın hatta istersen beraberde oynayabiliriz.

Olur hocam beraber oynayabiliriz tabi ki de. Evet arkadaşıma da aldırdım

Steam profilim
Steam Community :: Bobrek Mafyasi
Ekleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…