3 399089 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz The Division 1 bir ara bedava olmuştu, ben de almıştım o zaman ve de bugün oynayacak oyun ararken aklıma geldi. Sizce hala oynanır mı? Tek başıma oynasam da sıkılmam, onu da söyleyeyim.
Arkadaşlar biliyorsunuz The Division 1 bir ara bedava olmuştu, ben de almıştım o zaman ve de bugün oynayacak oyun ararken aklıma geldi. Sizce hala oynanır mı? Tek başıma oynasam da sıkılmam, onu da söyleyeyim.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Oyuncu bulmada biraz sıkıntı çeksem de hoşuma gitmişti ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor ve hızlı sıkıyor deneyin bence.
Oyuncu bulmada biraz sıkıntı çeksem de hoşuma gitmişti ama bir süre sonra kendini tekrar ediyor ve hızlı sıkıyor deneyin bence.
D drsalasso Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 Oynanabilir ancak 30. seviyeye gelene kadar bir hayli emek vermek gerekiyor. Oyun 30. seviyeden sonra çok daha keyifli hale geliyor.
Oynanabilir ancak 30. seviyeye gelene kadar bir hayli emek vermek gerekiyor. Oyun 30. seviyeden sonra çok daha keyifli hale geliyor.
süleyman203 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 knk oyun hala kırılmaamış divisionlu hesap ödünç verecek var mı yaa
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 11 Kasım 2024 #5 süleyman203 dedi: knk oyun hala kırılmaamış divisionlu hesap ödünç verecek var mı yaa Genişletmek için tıkla... Oyun kırılmaz zaten çünkü online tabanlı. Burada ödünç hesap verecek adam zor bulursun. Google'a yazarsan birkaç şey bulabiliyorsun bu konuda.
süleyman203 dedi: knk oyun hala kırılmaamış divisionlu hesap ödünç verecek var mı yaa Genişletmek için tıkla... Oyun kırılmaz zaten çünkü online tabanlı. Burada ödünç hesap verecek adam zor bulursun. Google'a yazarsan birkaç şey bulabiliyorsun bu konuda.