The Division Türk Oyuncular

Shadow99

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
DHL Hava İhracat Stajyeri
Arkadaşlar çıktığından beri oynadığım (Betaları Alphaları vs. dahil) bir oyundur ve Türk oyuncular genelde (gördüğüm kadarıyla) bu oyunu pek beceremiyorlar. Bu sebepten ötürü eğer bu oyuna başlamayı düşünüyor veya oynuyor iseniz UPlayden beni ekleyiniz. Böylece oyun hakkındaki her konuda sizlere yardımcı olabilirim.

Nick: (UPlay) Shadow.Agent.TR

Beni Tier 5, 25-29lvl, 24-20lvl, 19-15lvl Dark Zone' larında da bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala güncel mi ? Oynamaya devam ediyormusunuz ?

Oyun çok güzelde Türk oyuncuların az olması çok etki ediyor. Sanki sadece Türk'lere ve Ruslara açılmış bir oyun. Build dizmeyi iyi bilen bir takım bende arıyorum. NyJrees oyundaki ismim.

Akşam eklerim seni oynarız istersen. Hocam hem türkler az diyorsun hemde sadece türklere ve ruslara açılmış diyorsun vallahi anlamadım.

Olur hocam ekle oynarız. Demek istediğim şu Türk'ler bırakınca oyunu sırf Ruslar kalmış.

Steame bağlı olduğu için benim hesap, ekleyemedim ubisoft üzerinden. Sen ekle hocam alpkant nickim.

Konu fazlalığı yapmak istemedim. Division oynayn arkadaşlar Herotic zorlukta görev geçebilen var mı?

Hiç denemedim ama tek başına olmaz 2-3 kişi iyi olur.

Toplayalım oynayanları buraya oyun tek başına zevk vermiyor.

İletişimi sağlam ve tam bir takım lazım 4-5 kez denedim yabancılarla olmuyor dzye gidiyorum çantayı kapıyorlar manhunt takılan takımlar var.

Beni ekleyin ubisoft : alpkant takılalım beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…