The Division Ücretsiz!

İroni yaptım, bilerek sonun ünlem koymadım . Kimler kendini gösterecek diye, ilk kişi siz oldunuz; tebrikler. Bizden 50 Kuruş kazandınız .
Ben 1 TL vereyim de bir daha yapma ya da yaparsan belirt. Noktalama bu yüzden çok önemli oluyor. Ironi yaptim bilerek koymadim ile olmuyor. Iste zamanında bazi şeyler yerine koyulsa, bu kadar zeki toplum ortaya cikmazdi

Ben 1 TL vereyim de bir daha yapma ya da yaparsan belirt. Noktalama bu yüzden çok önemli oluyor. Ironi yaptim bilerek koymadim ile olmuyor. Iste zamanında bazi şeyler yerine koyulsa, bu kadar zeki toplum ortaya cikmazdi

Düzelteyim o zaman kardeş . Sen, yeter ki iste .

İlginç. Oyunu "Get For Free" tuşuna basınca direk indirmeye yönlendiriyor ama alt tarafta full oyunu satın alın yazısı hala duruyor? Demo falan mı indirtiyor acaba?

ulan oyun benim uplay hesabımda zaten gözüküyor 6 level ve 2 saat 15 dakka oynanmış ama download dediğim de steam sayfasına atıyor Bu nasıl iş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…