TheFearLesS_TR Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #1 The Division 2'yi almayı düşünüyorum. 1. oyunu hiç oynamadım. 1. oyunu oynamadan 2. oyunu oynarsam hikaye açısından bir şey kaybeder miyim? Yoksa farklı ve ayrı hikaye ve karakterler mi var?
The Division 2'yi almayı düşünüyorum. 1. oyunu hiç oynamadım. 1. oyunu oynamadan 2. oyunu oynarsam hikaye açısından bir şey kaybeder miyim? Yoksa farklı ve ayrı hikaye ve karakterler mi var?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 55 11 Mayıs 2023 #2 Oyunda hikaye yok neredeyse. Girip çatışıyorsun bu kadar. Oynanmadan oynanır, bir şey kaybetmezsin.
TheFearLesS_TR Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 ImDominatingU dedi: Oyunda hikaye yok neredeyse. Girip çatışıyorsun bu kadar. Oynanmadan oynanır, bir şey kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
ImDominatingU dedi: Oyunda hikaye yok neredeyse. Girip çatışıyorsun bu kadar. Oynanmadan oynanır, bir şey kaybetmezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler