Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #11 Recep Baltaş dedi: Kriterleri karşılıyorsanız, evet. Hediye edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çekilişe katılıyorum.
Recep Baltaş dedi: Kriterleri karşılıyorsanız, evet. Hediye edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çekilişe katılıyorum.
Alodian Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 162 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Part-Time Adamlık 15 Temmuz 2019 #12 Ohoooo, benim yol daha uzunmuş ya. (Merak ettim mesela ben katılabiliyor olsaydım, bana da çıksaydı, ben de Division 2 var zaten, Gold'a yükseltebilecek miydim?)
Ohoooo, benim yol daha uzunmuş ya. (Merak ettim mesela ben katılabiliyor olsaydım, bana da çıksaydı, ben de Division 2 var zaten, Gold'a yükseltebilecek miydim?)
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Temmuz 2019 #13 Hüseyin42 dedi: En iyi cevabı 2 yapsak. Genişletmek için tıkla... Yarın bakacağım. Önce mevcut en iyi cevabı olanlar hakkını kazansın, sonra kriterler değişebilir. Konuya uğramaya devam edin.
Hüseyin42 dedi: En iyi cevabı 2 yapsak. Genişletmek için tıkla... Yarın bakacağım. Önce mevcut en iyi cevabı olanlar hakkını kazansın, sonra kriterler değişebilir. Konuya uğramaya devam edin.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 15 Temmuz 2019 #14 Eğer sadece işlemci sayılıyorsa katılıyorum.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #15 RX 570 ile en iyi cevap sayısından dolayı katılamıyorum Kazanan arkadaşları şimdiden kutluyorum.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 15 Temmuz 2019 #16 Recep Baltaş dedi: En az 1 yıldır Technopat Sosyal üyesi olmak. Genişletmek için tıkla... Mesala bu şartı koyma amacınız ne? Bir de en iyi cevap konusuna gelirsek birçok üyeye yardım ettim fakat hiçbiri en iyi cevabı seçmeyi bilmiyor.
Recep Baltaş dedi: En az 1 yıldır Technopat Sosyal üyesi olmak. Genişletmek için tıkla... Mesala bu şartı koyma amacınız ne? Bir de en iyi cevap konusuna gelirsek birçok üyeye yardım ettim fakat hiçbiri en iyi cevabı seçmeyi bilmiyor.
B BlueMagic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı olmaya çalışıyor. 15 Temmuz 2019 #17 RX 460 neden yok ki. Hoş, en iyi cevaptan kaybedecekmişim zaten.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 15 Temmuz 2019 #18 Recep Baltaş dedi: Yarın bakacağım. Önce mevcut en iyi cevabı olanlar hakkını kazansın, sonra kriterler değişebilir. Konuya uğramaya devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam en az 1 yıl üye olma konusunda da bir baksanız. İyi çalışmalar.
Recep Baltaş dedi: Yarın bakacağım. Önce mevcut en iyi cevabı olanlar hakkını kazansın, sonra kriterler değişebilir. Konuya uğramaya devam edin. Genişletmek için tıkla... Hocam en az 1 yıl üye olma konusunda da bir baksanız. İyi çalışmalar.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 15 Temmuz 2019 #19 Katılıyorum.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 15 Temmuz 2019 #20 Elementor dedi: fakat hiçbiri en iyi cevabı seçmeyi bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Mesajının en iyi mesaj olduğuna emin olduktan sonra mesajını raporlayarak moderatörün işaretlemesini sağlayabilirsin.
Elementor dedi: fakat hiçbiri en iyi cevabı seçmeyi bilmiyor. Genişletmek için tıkla... Mesajının en iyi mesaj olduğuna emin olduktan sonra mesajını raporlayarak moderatörün işaretlemesini sağlayabilirsin.