Satılık The Divison 2 ve World War Z

Muhammed4747

Kilopat
Merhabalar, AMD'den kazandığım kodları satıcam, fiyatı ise 200 TL'dir. 30 Temmuz'a geçerlidir.
Etkinleştirme için kullanılabilecek AMD ürünleri:

Ekran kartları: Radeon VII, Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56, Radeon RX 590, Radeon RX 580, Radeon RX 570

İşlemciler: Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G olmalıdır. Aksi takdirde etkinleştirme olmaz. İletişime Geçmek için muhammedinalcik6@gmail.com adresine yazmanız yeterlidir.
Fiyatta isterseniz ufak indirim yaparız.

Son düzenleme:
@Onur Altuğ Sever Nasil yani? Ürünler olmadan nasıl kodları etkinlestiriyorsunuz?

Benim demek istediğim bu ürünlerin kodlarını bu cihazlara sahip olanlara veriyorlar zaten. Vereceğiniz kodlar da bu ürünler olmadan etkinlesmiyor. O zaman bu ürüne sahip olanlar neden bu kodu alsınlar?

@Onur Altuğ Sever Nasil yani? Ürünler olmadan nasıl kodları etkinlestiriyorsunuz?

Benim demek istediğim bu ürünlerin kodlarını bu cihazlara sahip olanlara veriyorlar zaten. Vereceğiniz kodlar da bu ürünler olmadan etkinlesmiyor. O zaman bu ürüne sahip olanlar neden bu kodu alsınlar?
Arkadaşınızda yukaridaki ürünlerden varsa yapabiliyorsunuz.

Yaklaşık 2 hafta önce RX 580 ve Ryzen 5 2600 aldım. Bu oyunlar için hakkım doğdu mu yani?

Kimden, nereden, nasıl talepte bulunacağım? :)

Ben Vatan'dan elden aldım iki ürünü de. Kimse böyle bir hakkım olduğundan bahsetmedi orada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı