Satılık The Divison 2 ve World War Z

Muhammed4747

Kilopat
Merhabalar, AMD'den kazandığım kodları satıcam, fiyatı ise 200 TL'dir. 30 Temmuz'a geçerlidir.
Etkinleştirme için kullanılabilecek AMD ürünleri:

Ekran kartları: Radeon VII, Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56, Radeon RX 590, Radeon RX 580, Radeon RX 570

İşlemciler: Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G olmalıdır. Aksi takdirde etkinleştirme olmaz. İletişime Geçmek için muhammedinalcik6@gmail.com adresine yazmanız yeterlidir.
Fiyatta isterseniz ufak indirim yaparız.

Son düzenleme:
@Onur Altuğ Sever Nasil yani? Ürünler olmadan nasıl kodları etkinlestiriyorsunuz?

Benim demek istediğim bu ürünlerin kodlarını bu cihazlara sahip olanlara veriyorlar zaten. Vereceğiniz kodlar da bu ürünler olmadan etkinlesmiyor. O zaman bu ürüne sahip olanlar neden bu kodu alsınlar?

Arkadaşınızda yukaridaki ürünlerden varsa yapabiliyorsunuz.

Yaklaşık 2 hafta önce RX 580 ve Ryzen 5 2600 aldım. Bu oyunlar için hakkım doğdu mu yani?

Kimden, nereden, nasıl talepte bulunacağım?

Ben Vatan'dan elden aldım iki ürünü de. Kimse böyle bir hakkım olduğundan bahsetmedi orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…