microtransaction Hectopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 66 Çözümler 1 2 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, standart modları yaptım. Çözünürlük de arttığı için yazılar çok küçük gözüküyor. Nexus Mods'ta Kamafin'in big font modu var ama o zaman da oyun Türkçe kalmıyor. Fontları büyütüp Türkçe oynamanın yolu var mı?
Arkadaşlar, standart modları yaptım. Çözünürlük de arttığı için yazılar çok küçük gözüküyor. Nexus Mods'ta Kamafin'in big font modu var ama o zaman da oyun Türkçe kalmıyor. Fontları büyütüp Türkçe oynamanın yolu var mı?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Ağustos 2023 #2 Türkçe çevirinin olduğu sitede olması lazım font modu.
microtransaction Hectopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 66 Çözümler 1 4 Ağustos 2023 #3 SHYAH dedi: Türkçe çevirinin olduğu sitede olması lazım font modu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım ama yok kaldırdılar mı acaba sizde varsa paylaşabiliri misiniz?
SHYAH dedi: Türkçe çevirinin olduğu sitede olması lazım font modu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi baktım ama yok kaldırdılar mı acaba sizde varsa paylaşabiliri misiniz?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 4 Ağustos 2023 #4 microtransaction dedi: Hocam şimdi baktım ama yok kaldırdılar mı acaba sizde varsa paylaşabiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende de yok elderscrollstr de vardi ya, oblivion yamasiyla mi karistiriyorum acaba?
microtransaction dedi: Hocam şimdi baktım ama yok kaldırdılar mı acaba sizde varsa paylaşabiliri misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende de yok elderscrollstr de vardi ya, oblivion yamasiyla mi karistiriyorum acaba?
microtransaction Hectopat Katılım 14 Ekim 2018 Mesajlar 66 Çözümler 1 4 Ağustos 2023 #5 SHYAH dedi: Bende de yok elderscrollstr de vardi ya, oblivion yamasiyla mi karistiriyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam musaıt olunca bakabılr mısın bulursan paylasabılrsen guzel olur.
SHYAH dedi: Bende de yok elderscrollstr de vardi ya, oblivion yamasiyla mi karistiriyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam musaıt olunca bakabılr mısın bulursan paylasabılrsen guzel olur.