The Elder Scrolls IV: Oblivion Application load error 5:0000065434

İşletim sistemi
Windows 7

gizli kalsın

Hectopat
Steam'den, 2 hafta önce aldığım "The Elder Scrolls IV : Oblivion Deluxe"e Türkçe yama kurdum ve 1 hafta kadar sorunsuz oynadım ama bugün başlıkta da gördüğünüz "application load error 5:0000065434" hatası aldım. Çözümü bilen açıklayıcı bir şekilde anlatabilirse sevinirim.
Hataa.png

Dosya Ekleri

• Hataa.png
    Hataa.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 44
Steam'den, 2 hafta önce aldığım "The Elder Scrolls IV : Oblivion Deluxe"e Türkçe yama kurdum ve 1 hafta kadar sorunsuz oynadım ama bugün başlıkta da gördüğünüz "application load error 5:0000065434" hatası aldım. Çözümü bilen açıklayıcı bir şekilde anlatabilirse sevinirim.
Eki Görüntüle 825195
Oyunun dosyalarını doğrulaması deneyin:

*Bu işlem Türkçe yamanın silinmesine yol açabilir fakat oyunun bu şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Kral dediğini yaptım ve Steam 11 dosyayı baştan indirdi fakat aynı hatayı yine veriyor.
Bu hata ile alakalı birçok kaynak mevcut:

Bu kaynakları Türkçe'ye çevirerek inceleyebilirsiniz.

Bunun dışında Belgeler kısmında yer alan Oblivion'un dosyasını silerek oyunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Bunun dışında Belgeler kısmında yer alan Oblivion'un dosyasını silerek oyunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim dediğiniz kaynaklara bakacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı