The Elder Scrolls IV: Oblivion nasıl bir oyun?

PS3 zamanının oyunu. Konsol oyunu fakat PC'de de oynanır seriye girmek için güzel bir başlangıç lakin şuan ki sürümünün grafik kalitesi çok kötü. Biraz beklerseniz SKYRIM fan gruplarının iş birliğiyle yeniden SKYRIM grafikleri ile modlanarak çıkacak. Buradan takip edebilirisniz az kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS1 zamanının oyunu. Konsol oyunu fakat PC'de de oynanır seriye girmek için güzel bir başlangıç lakin şu anki sürümünün grafik kalitesi çok kötü. Biraz beklerseniz Skyrim fan gruplarının iş birliğiyle yeniden Skyrim grafikleri ile modlanarak çıkacak. Buradan takip edebilirisniz az kaldı.

Skyrim grafikleri ile açacağını sanmıyorum.
PS1 zamanının oyunu. Konsol oyunu fakat PC'de de oynanır seriye girmek için güzel bir başlangıç lakin şu anki sürümünün grafik kalitesi çok kötü. Biraz beklerseniz Skyrim fan gruplarının iş birliğiyle yeniden Skyrim grafikleri ile modlanarak çıkacak. Buradan takip edebilirisniz az kaldı.

PC tamamen bir çöp bunu açar ve daha eskilerini.

PS1 oyunu mu dedin sen :D.

Bende şaşırdım aslında ama bir şey demedim.
PS 1 oyunları bunlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkansız çalıştırması PS 1.

PS1 yazmışım ona mı kızgın attınız? TES evrenini seven biriyim ben de neye kızgın attınız onu anlamadım. Oyun güzel özellikle eski bilgisayara sahip olanlar için nimet.

Ben yanlış hatırlamışım o zaman PS1'de çok vakit geçirdiğim için karıştırdım. Ulan Army-Men le mi karıştırdım yoksa harbiden PS3'e çıkmış oyun. @Dovahkiin Dragonborn Dönemine göre iyi oyun zaten her yerde tavsiye ederim kızgın neye attın?

@SUPRAAAA O vakit alabilirsin hikaye odaklı oynarsın açık dünyası da iyidir güzeldir.

Kızgın atanlar geri çeksin yoksa buralar karışır.

vaziyet.png

Daha geçen gün oynadığım bir oyun. Grafikleri tabiki günümüze göre kötü ancak oyuna daldığında hiç umursamıyorsunuz. Türü seviyor iseniz şans vermenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı