edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Oyunu Game Pass sayesinde indirdim fakat PS4 kolum bağlanmadı gene Xbox uygulamasından indirdiğim Watch Dogs 2 de kol çalışıyor fakat Elder Scrolls da kol çalışmıyor. Çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
Oyunu Game Pass sayesinde indirdim fakat PS4 kolum bağlanmadı gene Xbox uygulamasından indirdiğim Watch Dogs 2 de kol çalışıyor fakat Elder Scrolls da kol çalışmıyor. Çözümü nedir acaba?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.051 Çözümler 42 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Xbox oyunlarının çoğu PS kolu desteklemiyor diye biliyorum, harici uygulama kullanmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS edtos Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 ubiiyy dedi: Xbox oyunlarının çoğu PS kolu desteklemiyor diye biliyorum, harici uygulama kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamayı kullanabilirim peki. Artı 0 Eksi
ubiiyy dedi: Xbox oyunlarının çoğu PS kolu desteklemiyor diye biliyorum, harici uygulama kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamayı kullanabilirim peki.