The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Steam'de 182,298 eş zamanlı oyuncuya ulaştı

@Murat7272, Epic Games'te bu motorla geliştirilmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu motorun rezalet olduğunu hatırlamak için Epic Games'e bakmanız yeterlidir.

Maalesef öyle, zaten Epic Games bu yüzden benim için baglarla dolu ve kullanışsız.

Mesela Source motoru hem yapay zeka hem fizik motoru olarak zamanında Half-Life 2'de müthişti. Grafikleri günümüz için bile kabul görür bir seviyede.

Epic Games ile Half-Life 2 arasında olan bağlantı muhteşem olmuş. Sakız gibi ağızlara yapışmış ama Unreal Engine'ın tarihini ve sektöre getirmiş olduğu etkiyi bilmeden konuşmak ilginç bir konumda yer alıyor.

Maşallah.

Ben ikisi arasında karşılaştırma yaptım bağlantı değil. Evet yenilik getirmiş ama son sürümleriyle de yaptığını götürmüş bunu da bilin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SalihCinar, getirmiş olduğu etki illaki vardır, yoktur demiyorum. Sırf bu yüzden olumsuz yanlarını göz ardı mı etmemiz gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…