Buradan bilgilendirme geçerim son güncellemesini yaptığımda. Ama dediğim gibi bu mesajın yakın tarihte gelmesini beklemeyin. Henüz elimde yayınlanması gereken iki proje daha var ve özellikle Oblivion gibi bir projede yapay zekâ bir çeviriyi düzenlemek yorucu olabiliyor bir süre sonra.

Nextl-ıı aldım kuracağım şimdi, elinize sağlık.

Hocam AC Shadows yamanızı PS5'e kurmak mümkün müdür? Sanki eski Animus Projesi yamaları kuruluyordu o yüzden sordum.

yama kurulunca eşyaların sayısı (örn; kilit açarken kaç kilit kaldığını gösteren sayı) ''DEĞER'' olarak görünüyor herhangi bir sayısını göremiyoruz, bu hatayı düzeltirseniz çok makbule geçer

güncelleme geldiği zaman nasıl görücez ben ücretli olan yamayı aldım kurdum otomatik günceller mi gelince

Hocam selamlar. Oyunda zaman döngüsünde saat yerine kod gibi şeyler yazıyor. Güncel olanı indirmeme rağmen aynı hatayı alıyorum. Ne yapmam gerek?

Mesajı attıktan hemen sonra hallettim hocam.

Oyunu açtığımda yama güncellensin mi diye mesaj geliyor evet e basınca menüde takılıyor oyun. Ne kadar beklemek lazım bunun için? Siteden girip tekrar mı indirmem lazım?

Oyunu açtığımda yama güncellensin mi diye mesaj geliyor evet e basınca menüde takılıyor oyun. Ne kadar beklemek lazım bunun için? Siteden girip tekrar mı indirmem lazım?
bende evete basıyom takılma olmuyor ama değişiklikte olmuyor her seferindesoru yo bide

Bende evete basıyorum takılma olmuyor ama değişiklikte olmuyor her seferindesoru yo bir de.

Artık hayır desem de indiriyor galiba, oyun bayağı bayağı takılıyor. Bu çeviri patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…