333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Perşembe günü Steam'de 182,298 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştığının konusunu açmıştım. 22 Nisan 2025 Salı günü çıkışını yapan oyun, 4 milyon oyuncu sayısına ulaşmış. 4 gün önce çıkış yapan oyunun kısa sürede 4 milyon oyuncu sayısına ulaşması büyük başarı. Günlük 1 milyon oyuncu kazanmış demek oluyor bu. Konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuncu sayısı yeterli mi? Daha fazla oyuncu sayısına ulaşabilir mi? Konu yorumlarından fikir ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm seriye Remastered gelse bayıla bayıla oynasak keşke.

AAA ekibi bir halt edemediğinden DEI, Woke ve CEO konularından, sinema dünyası gibi oyun dünyası da nostalji remastered. Kulaktan dolup oyunu merak edip grafiklerine kötü diyerek oynayamayanlarla beraber eski oyuncular da gelir, bu da 6 milyona yaklaşabilir. Tabi 3-4 ay içinde düşer bu orjinalde, iş Mod'culara kalacak. Onlar güzel şeyler katarsa bu seneyi kapatır.

Oyunu duyurdukları gibi çıkartmaları ve hiç düşünmeden aynı anda Gamepass'e eklemeleri aşırı sevindirdi. Keşke mod desteği de olsaydı da konsoldan oynarken de Türkçe yama gibi modlar yükleyebilseydik.

@SalihCinar, normalde Remastered oyunlar, aynı oyunu tekrar satmak için yapılmış olurdu. Bu oyunun Remastered sürümü cidden olmuş. Ben de beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…