saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 2 Temmuz 2023 #1 Aralarında 16 TL fark var değer mi? Bir de Deluxe versiyonunun Türkçe yama olmadığını duymuştum, var mıdır?
Aralarında 16 TL fark var değer mi? Bir de Deluxe versiyonunun Türkçe yama olmadığını duymuştum, var mıdır?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 2 Temmuz 2023 #2 saygısızlık yapma dedi: Aralarında 16 TL fark var değer mi? Bir de Deluxe versiyonunun Türkçe yama olmadığını duymuştum, var mıdır? Genişletmek için tıkla... Deluxe için yama mevcut. The Elder Scrolls IV Oblivion Turkce Yama Oblivion Türkçe çevirisidir. Elder Scrolls Türk ekibi tarafından hazırlanmıştır. www.nexusmods.com GOTY sürümün yeterli olacağını düşünüyorum. Kalan parayla farklı oyunlar alırsın.
saygısızlık yapma dedi: Aralarında 16 TL fark var değer mi? Bir de Deluxe versiyonunun Türkçe yama olmadığını duymuştum, var mıdır? Genişletmek için tıkla... Deluxe için yama mevcut. The Elder Scrolls IV Oblivion Turkce Yama Oblivion Türkçe çevirisidir. Elder Scrolls Türk ekibi tarafından hazırlanmıştır. www.nexusmods.com GOTY sürümün yeterli olacağını düşünüyorum. Kalan parayla farklı oyunlar alırsın.